We verzenden onze pakketten met DHL. Indien je voor 22u een bestelling plaatst, wordt het de volgende dag verzonden en zal het normaal een dag later bij jou worden afgeleverd. Je krijgt ook een track en trace code waarmee je het pakket kan volgen.

We accepteren IDeal, Bancontact/Mistercash en bankoverschrijving.


Jammer genoeg niet. Onze granola is gemaakt met havervlokken. Haver is van nature glutenvrij, maar tijdens het oogsten kan er crosscontaminatie met gluten uit andere gewassen plaatsvinden.

We gebruiken 100% natuurlijke ingrediënten in onze granola. Alles op onze ingrediëntenlijst is makkelijk uit te spreken en te begrijpen, dus geen rare ingrediënten in onze producten, het meeste kan je zelfs thuis in je keuken terug vinden.

Onze producten zijn niet suikervrij. Onze granola bevat natuurlijke suikers uit de toegevoegde vruchten en in de Superfoods en Chocolate Thrill zijn ongeraffineerde suikers (palmsuiker, honing en agavesiroop) terug te vinden.

Apples with an attitude is 100% gezoet met fruit.
Een van de redenen om granola te ontwikkelen was omdat ik de granola uit de supermarkt te zoet vond. Bij ons is het enkel in kleine hoeveelheden gebruikt, net voldoende om het de krokant gebakken textuur te geven.
 Most people eat the granola in the morning, but it’s also a perfect snack, or topping of a salad during lunch. So in fact, you can eat Great Granola at every moment of the day. For inspiration and recipes, check our recipe page at our website.

Ja! De ingrediënten zijn gewogen, gemixt en gebakken met de hand, op kleine schaal. De granola wordt ook handmatig ingepakt en gestickerd. Dit gebeurt bij een sociale werkplaats! Dus al onze granola is huisgemaakt!

Je kan de granola in onze online shop vinden of bij een winkel bij jou in de buurt (check onze store locator).