Hello there

Let's get in touch

Laat een bericht achter

Direct mail

Email Address

Lars@juliasdeliciousworld.com

Social Media

Veelgestelde vragen

Zit je vraag er niet bij neem dan contact op met ons

We verzenden onze pakketten met PostNL. Indien je voor 22u een bestelling plaatst, wordt het de volgende dag verzonden en zal het normaal een dag later bij jou worden afgeleverd. Je krijgt ook een track en trace code waarmee je het pakket kan volgen.

We accepteren IDeal, Bancontact/Mistercash en bankoverschrijving.

Jammer genoeg niet. Onze granola is gemaakt met havervlokken. Haver is van nature glutenvrij, maar tijdens het oogsten kan er crosscontaminatie met gluten uit andere gewassen plaatsvinden.

We gebruiken 100% natuurlijke en biologische ingrediënten in onze granola. Alles op onze ingrediëntenlijst is makkelijk uit te spreken en te begrijpen, dus geen rare ingrediënten in onze producten, het meeste kan je zelfs thuis in je keuken terug vinden.

Onze producten zijn niet suikervrij. We hebben 2 soorten zonder toegevoegde suiker: Apples with an attitude en Unbeatable buckwheat. Aan de andere 4 soorten hebben we een kleine hoeveelheid ongeraffineerde suiker (palmsuiker of honing of agavesiroop) toegevoegd.

Een van de redenen om granola te ontwikkelen was omdat ik de granola uit de supermarkt te zoet vond. Bij ons is het enkel in kleine hoeveelheden gebruikt, net voldoende om het een goede smaak en krokantheid te geven.

Granola kan je op ieder moment van de dag eten. Als ontbijt met yoghurt of smoothie. Uit het vuistje als gezond tussendoortje. Als topping op je salade tijdens lunch of als topping van je dessert. Bekijk zeker onze receptenpagina voor meer inspiratie.

Ja! De ingrediënten zijn gewogen, gemixt en gebakken met de hand, op kleine schaal. De granola wordt ook handmatig ingepakt en gestickerd. Dit gebeurt bij een sociale werkplaats! Dus al onze granola is handgemaakt!

Je kan de granola in onze online shop vinden of bij de betere winkel bij jou in de buurt. Wil je onze granola graag kunnen kopen in jouw favoriete winkel? Stuur een mailtje naar mieke@juliasdeliciousworld.com en we nemen contact op met de desbetreffende winkel.